Investeren in zonnepark Crayestein

Inwoners van de gemeente Dordrecht en de andere Drechtsteden kunnen investeren in zonnepark Crayestein. Dit kan in de vorm van een certificaat van aandeel. Zo delen inwoners mee in de opbrengst van het zonnepark. Én dragen ze meteen bij aan een schonere omgeving. Doet u ook mee?

Een certificaat van aandeel kost € 300,-. Per woonadres mogen maximaal tien certificaten worden gekocht. Certificaten zijn beschikbaar voor inwoners (vanaf 18 jaar) van de Drechtsteden: Dordrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht. De certificaten worden toegekend op basis van postcode en vervolgens op inschrijvingsdatum.

Wat levert het op?
De verwachting is dat het zonnepark minimaal 20 jaar energie zal opwekken. Het verwachte dividend per certificaat over deze periode van 20 jaar is in totaal € 517,-. Bij een aankoopprijs van € 300,- komt het verwachte totale rendement daarmee op € 217,- Dit verwachte (gemiddelde) rendement kan meer of minder worden, afhankelijk van de prestaties van het zonnepark en de energieprijzen. Kijk in het Informatie Memorandum voor de uitgebreide voorwaarden en meer informatie.

Hier vindt u een aantal veel gestelde vragen die uitleg geven over investeren via certificaten van aandelen.

Wanneer kunt u inschrijven?
De inschrijvingsperiode voor inwoners van de Drechtsteden start op woensdag 1 april en loopt t/m 17 mei 2020.

Bekijk de brochure
Download het Informatie Memorandum
Certificaten kopen

Koop nu uw certificaat ›